TÁMOP 1.4.1. Pályakezdők bevezetése a munka világába

TÁMOP 1.4.1. Pályakezdők bevezetése a munka világába

január 25, 2018

Sajtóközlemény
Munkahelyteremtés a Veszprémi Waldorf Egyesületnél
www.ujszechenyiterv.gov.hu – 2015.03.31.

A Veszprémi Waldorf Egyesület pályázatot nyújtott be a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretei között és 19,94 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el. A támogatásból az Egyesület 5 fő célcsoporttag foglalkoztatását és képzését valósította meg.

A Veszprémi Waldorf Egyesület pályázatot nyújtott be a Társadalmi Megújulás Operatív Program Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása a nonprofit szervezetek foglalkoztatási kapacitásának erősítésével című pályázat keretei között és 19,94 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el.
A pályázat kereteiben a támogatási összegből 5 fő célcsoporttag és 1 fő, a célcsoporttagok munkáját folyamatosan figyelemmel kísérő és támogató mentor foglalkoztatása valósult meg. Továbbá 1 fő pénzügyi vezető vállalkozási jogviszonyban és 1 fő projektmenedzser megbízási jogviszonyban látta el a pályázat sikeres megvalósulásához szükséges feladatokat.
Az Egyesület több képzést is biztosított célcsoporttagjai számára a teljes projektidőszak alatt, 270 órás Angol nyelvi képzést és egy 110 órás Informatika képzést. A képzéseken való aktív részvételnek köszönhetően a célcsoporttagok olyan kompetenciákat sajátítottak el, melyek a pályázat sikeres megvalósítását magasabb fokon szolgálták.